Emil Assergård

Musikern och låtskrivaren Emil Assergård har, med över 195 miljoner lyssningar på Spotify, de senaste åren gått från klarhet till klarhet och vunnit en självklar plats i den svenska publikens hjärtan! Den 19 maj, kl. 18.30 i Sjuan, tar han plats på BingoLottos scen!

Emil Assergård

Emil Assergård är en svensk låtskrivare och musiker som på senare år har vuxit fram som en landets största inom sin genre. Sedan debutalbumet Rakt från hjärtat våren 2013 har Emil gått från klarhet till klarhet och skördat stora framgångar på den svenska musikscenen. 2021 tävlade han i Melodifestivalen med låten ”om allting skiter sig”. Idag har han sammanlagt över 195 miljoner streams på Spotify och bokas för spelningar över hela landet. Han harockså fått elva guldskivor, fem platinaskivor, två dubbelplatina, en trippelplatina och en av hans låtar har också sålt fyra gånger platina.

Den 19 maj, kl. 18.30 i Sjuan, gästar Emil Assergård BingoLotto!

Och du, du vet väl om att du kan lyssna på alla artister som gästar programmet, när du vill och hur ofta du vill, på BingoLottos Spotifykanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt. Lyssna nu!

Relaterade artister i BingoLotto

Ben Mitkus | Frans | Liamoo | Omar Rudberg | Tusse | Boris René | Anton Hagman 

Tillbaka till artistsidan

KÖP BINGOLOTT!

Den 26 maj väntar ännu en efterlängtad bingokväll! Tillsammans spelar vi om en massa miljoner och njuter av underbar underhållning! Hur stort vinner du?

Emil Assergård

Dom vi inte tycker om