Doug Seegers & Eva Eastwood

Countrygiganterna Doug Seegers & Eva Eastwood släpper under hösten ny musik tillsammans och beger sig ut i landet på en efterlängtad Sverigeturné. Den 29 september 2024, klockan 18.30 i Sjuan och på TV4 Play, välkomnar vi duon upp på BingoLottos scen!

Doug Seegers & Eva Eastwood

Doug Seegers, vars gripande berättelser har rört miljontals hjärtan, blev upptäckt av Jill Johnson och har sedan dess varit en stor röst inom countrygenren. Eva Eastwood, känd för sin energiska rockabilly, har under lång tid etablerat sig som en av Sveriges mest framstående artister inom genren. Nu är de aktuella med ett rykande hett samarbete!

Segerwood

Den 13 september släpper Doug Seegers och Eva Eastwood sin nya singel "For the Taking", en försmak på det efterlängtade albumet "Segerwood", som släpps den 20 september och följs upp med Sverigeturné. Detta unika samarbete mellan den amerikanska countrylegenden Doug Seegers och Sveriges rockabillydrottning Eva Eastwood har skapat stor förväntan inför deras gemensamma Sverigeturné "Seegerwood" som följer under hösten med premiär den 10 oktober och besöker totalt 19 orter runt om i hela landet under hösten 2024.

- Jag är så glad att samarbeta med Eva på detta album. Hennes energi och talang är inspirerande, och jag tror att vi har skapat något riktigt speciellt, säger Doug Seegers om samarbetet.

- Att arbeta med Doug har varit en ren glädje. Han är en sann legend, och hans passion för musiken är smittsam. Jag kan inte bärga mig för att dela detta album med världen," säger Eva Eastwood.

Samarbetet mellan Seegers och Eastwood kom till stånd genom en ömsesidig respekt och beundran för varandras musik. Albumet, som släpps av Ninetone Records hösten 2024, bjuder på en oemotståndlig blandning av countryns själfullhet och rockabillys energi. Duons unika röster smälter samman i gripande duetter och svängig rockabilly, och resultatet är en musikalisk resa som tar dig från Nashvilles bakgator till Sveriges 50-talsdansbanor.

Den 29 september 2024, klockan 18.30 i Sjuan, välkomnar vi duon upp på vår scen!

Tillbaka till artistsidan